" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Fer pagar a tots els usuaris del bosc. Tal i com han fet sempre els caçadors.

09/09/2023 16:37  

Que aquests diners serveixin per mantenir el medi natural i els seus treballadors.

S'aconseguiria un altre efecte desitjat: Baixada notòria de l'afluència de gent als espais naturals, molta de la qual només ve a fer-se un selfie, però deixen la seva petjada en forma de soroll, brutícia, etc etc

Llistat d'adhesions

Número d'adhesions2

Referència: II-PROP-2023-09-87131
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87131/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87131/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

2 a favor (100.0%)

A favor  Qui vulgui disfrutar, com per exemple la gent que va a esquiar, va la teatre, cinema o simplement a sopar a un restaurant, que faigui el mateix que fa alli. Que pagui, al cap i a la fi esta entrant en la majoria de casos en una propietat privada. Com son els casos anteriors.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb MAXIMINO
A favor  

Mes que pagar o no pagar, el que cal, es REGULAR el accés al medi natural. Els que anem a caçar, ja estem regulats i amb tots el permisos per fer el que estem fent. La problemática la tenim justament quan els que accedeixen a la muntanya sense coneixements, ens pretenen imposar condicions. Donant tota la rao a Joan Josep amb els seus arguments i afegint que sense regular el accés al medi, sempre tindrem conflictes. Cal respecte i mes coneixement del que estem fent els caçadors.

Si, cal regular l'accés al medi natural, i jo crec que una bona manera és obligar a la gent a treure's una llicència ja sigui de boletaire, de muntanyisme, d'escalada, etc etc. No pot ser que els únics que paguem per gaudir de la natura siguem els caçadors i a sobre som l'ase dels cops d'altres usuaris i sense que l'Administració (a qui paguem) faci res al respecte.
Tots aquests diners podrien revertir en el territori i en el manteniment i vigilància dels nostres boscos, que falta fa.

Carregant els comentaris ...