" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Control Quimic en Arees de caça.

14/09/2023 09:28  

Com esta mes que comprovat que els productes quimics utilitzats per al cultiu de plantacions i control de plagues es el principal responsable de la desaparició de moltes especies i per mala sort la desaparicio d'aquestes s'atribueix als caçadors de manera premeditada i damunt aquesta caça es consumida per els propis caçadors i altres animals que troben ben facil capturar aquestes especies afeblides per la Quimica.

S'hauria de fer controls analitics d'questa carn i en tot cas en les zones autoritzades per tirar aquests productes s'hauria d'advertir que es recomana NO CONSUMIR aquesta carn enverinada o treure aquestes arees dels Acotats.

En Arees de caça controlades i sense productes quimics nocius per les especies s'hauria de dir AREA DE CAÇA LLIURE DE QUIMICS.

La caça i demes especies les mata la QUIMICA SILENCIOSA. i als consumidors TAMBE, pero poc a poc. REGULACIO DE QUIMICS. IMPORTANTISSIM. i despres fer una SILVICULTURA eficient per a la fauna que es quedi


Referència: II-PROP-2023-09-87163
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87163/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87163/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Imatges relacionades

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Conversa amb Jordi Ginesta Miro

Els productes que s'apliquen ara actualment als cultius son mes fluixos al respecte que un matamosques cuansevol dels que fem anar a casa.
Jo amb el que e vist i e viscut en finques de fruiters aplicant productes 50 vegades mes forts dels que s'apliquen ara, Nius de caderneres que es un ocellet sensible, sulfatar sense parar i veure com fan el niu, posen els ous, neixer i al cap d'uns dies a volar. Penso que en lloc de mal els feiam be, els desparasitavam, com la majoria fem als ocells de casa.

Bones, crec que abants de opinar hauries d'informarte millor. Esta mes que demostrat que hihan productes quimics quew s'utilitzen avui en dia que incideixen directament amb el desenvolupament de la fauna. Evidentment potser no es la maten d'una manera fulminant, sino estarien directament prohibits pero si que la deixen esteril o moren al cap d'uns dies. Hi han fungicides que efectivament es carreguen les pollades de Perdiu i blat blindat Antiformigues que tambe les deixen esterils. INFORMAT

Per exemple FIPRONIL , Imidacloprid, DIFENOCONAZOL, TIRAM
https://www.club-caza.com/article/art/18197

LLEGEIX que va be per a poder parlar i discutir.

Aquestos productes ja fa mes de 5 anys que no es poden aplicar a catalunya.

No tu agafis malament, pero penso que ets tu que no estas al dia. Salut
Mira la majoria de pesticides toxics es van retirar del mercat ja fa mes de 25 anys.
https://ec.europa.eu/food/plant/pesticides/eu-pesticides-database/start/screen/active-substances
tu mateix.

Carregant els comentaris ...