" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Traslocacio de predadors terrestres.

15/09/2023 10:03  

Vist que hi han zones amb alta incidencia de predadors que dificulten les repoblacions cinegetiques i vist que hi ha zones amb pocs predadors i alta incidencia o plaga d'especies cinegetiques especialment conill, per compensar les zones i equilibrar el medi seria molt interessant poder fer captures de predadors especialment Guineu que comportaria menys tramits per ser especie cinegetica i traslladar.les a altres zones amb les condicions que es determinen pel departament i amb el control adecuat per fer-ho. No es viable alimentar predadors repoblant zones de poca quantitat d'especies cinegetiques i gastant recursos per part de les Societats en aquestes zones.

Número d'adhesions3

Referència: II-PROP-2023-09-87170
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87170/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87170/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb JORDI

Preservar el que ? Si a moltes zones ha desapregut la fauna cinegetica que collons has de preservar, l'unica solucio es repoblar pero fer-se be, sino no funciona. El problema es que la majoria no tenen ni idea de repoblar. Hi ha maneres i maneres de repoblar i si es fa be, funciona. Aigua i silvicultura ( planta per la fauna i lliure de quimics que no es busca produccio ) vedats i entrenament de la caça repoblada. Siii entrenament..sense mort, quan sapiguen que han de fugir, ves i prova de caçar

Ah es que la fauna repoblada es massa lista i no podem caçar-la. Aixi que collons volem ? La fauna ha de ser dificil de caçar sino caixeta d'alliberament i a fer tir al ninot i sino queda el plat. Qui vulgue caçar que s'ho curre ara be que no vaiguen la colleta del bar en grupet de 7 o 8 a aniquilar-ho tot..que aixi ens ha anat.. i torna a començar en repoblacions...va home....poc coneixement...

Esta be, pero la majoria de coses que diu aquet home, nosaltres ja fa anys que les fem al nostre vedat. Sobre garses el primer que vam apendre, fa mal a tot . Pero guineu no la podem caçar, el senglar es mou molt, i les cigonyes i esplugabous que menjen mes que l'Asterix. I es menjar que altres especies necesiten com es el cas de la perdiu.
I ara te dire una cosa, cada dia s'aprenen coses noves, pero dingu parla de la grip aviar, que podria ser una de les causes que vaixi la perdiu.

Just el contrari, en el cas de la perdiu, si en tens d'autoctona conservala, el que faras al repoblar, es llançar els diners.

Si ja no ni ha no i pots fer res, es culpa de mala gestio. Per exemple, amb la perdiu que faries per coservar-la al vedat?
Mejadors, aveuradors? posar cupos?

Abeuradors, cupos i foragitar-les perque sapiguen de que va la historia. Menjadors pot ser si o no depen la zona, pero si es el cas, zona de proteccio de 250 metres al voltant, sino es com un aceball i el tonto del Pueblo se las carregara alli ben facilment desde el cotxe o tirant a terra de la manera mes ilegal possible si conve mentre no el veigue ningu. Els resultats tarden a venir 2 o 3 temporades pero com volem caçar JA, pues tota accio que es faigue sen va a pique a la primera de canvi.

Com mes jove sera la repoblada, millor.

Carregant els comentaris ...