" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Propostes Ong ADDA llei de caça

16/09/2023 20:36  

Actualment més del 90% de la superfície del territori de Catalunya es troba classificat com a espai de caça. Una pressió territorial cinegètica, molt excessiva, que genera un impacte negatiu sobre els animals, els ecosistemes i la biodiversitat i que és incompatible amb la consecució de l’objectiu de: “gestió sostenible dels ecosistemes i l’equilibri territorial” que pretén assolir aquesta futura nova llei.

Llistat d'adhesions

i 1 persona més (veure més) (veure menys)

Referència: II-PROP-2023-09-87174
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87174/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87174/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

1 en contra (100.0%)

member-avatar Jerry

En contra  "Actualment més del 90% de la superfície del territori de Catalunya es troba classificat com a espai de caça. Una pressió territorial cinegètica, molt excessiva" demostra que no teniu ni idea de com funcionen els ecosistemes i la caça. Es pot modular la pressió de la caça sense prohibir caçar en tot el territori. A menys que com l'ONG ADDA l'objectiu sigui suprimir la caça.

Editat
En contra  

"Actualment més del 90% de la superfície del territori de Catalunya es troba classificat com a espai de caça. Una pressió territorial cinegètica, molt excessiva" demostra que no teniu ni idea de com funcionen els ecosistemes i la caça.
Es pot modular la pressió de la caça sense prohibir caçar en tot el territori. A menys que com l'ONG ADDA l'objectiu sigui suprimir la caça.

Carregant els comentaris ...