" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Respecte a la propietat privada

26/09/2023 16:33  

Es percep una manca de respecte a la propietat privada (agrícola, forestal), en molts casos degut a que hi ha una desconnexió i desconeixement de l’estructura territorial de les zones rurals. Per això s’hauria de fer més pedagogia sobre això, a les escoles i a les universitats.

Donades les interferències que hi ha amb l’activitat cinegètica, es demana que la Llei abordi explícitament el respecte a la propietat privada, en concret, que reguli els senders, corriols i senderols per accedir i discórrer per les finques privades. Es tracta de petits camins que es van creant pel pas de diferents usuaris (ciclistes, senderistes...), que es van difonent a través d’aplicacions (com ara wikilock) i que acaben d’alguna manera consolidant-se com a pas, tot i estant dins d’una propietat privada.

També es demana que la Llei reguli el respecte a les senyalitzacions que ho indiquen, com ara les senyals de “camí particular”, “finca privada” o “no passeu”.

Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2023-09-87233
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87233/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87233/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Carregant els comentaris ...