" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Coordinació de les activitats que es realitzen al medi així com l’accés d’altres col·lectius no involucrats en l’activitat cinegètica1

26/09/2023 19:45  

Veure de quina manera es poden compatibilitzar els diferents usos que es realitzen en el medi natural i evitar perills. La llei de caça podria fer menció a la necessària coordinació amb la resta de regulacions. També es pot revisar com ho han fet a altres legislacions autonòmiques de caça, on sí que es fa menció a la compatibilitat i establiment de prioritats en el cas de batudes col·lectives (es parla de les lleis d’Extremadura, de Castilla la Mancha i d’Andalusia). També es proposa, dins d’aquesta coordinació, modificar l’article corresponent de la llei d’accés al medi natural, per parlar de la excepcionalitat de les batudes.

-Creació d’un mapa interactiu on constin les activitats amb antelació que siguin incompatibles (ex. fotògraf de fauna, caçador, excursionistes,...).

- Donar prioritat de l’activitat cinegètica (que té cedits els drets cinegètics) envers d’altres activitats que no hagin estat prèviament autoritzades.

Número d'adhesions3

Referència: II-PROP-2023-09-87272
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87272/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87272/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Carregant els comentaris ...