" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Impacte sobre la biodiversitat (II)

29/09/2023 20:57  
Retirada

El coneixement exhaustiu de les dades dels ingressos als CRFS ajudaria a la població general a conèixer millor l'impacte de l'activitat cinegètica sobre el medi natural (com ara la greu problemàtica de salut pública lligada al plumbisme).Perquè malgrat que des d'aquest col·lectiu s'espolsen responsabilitats amb l'excusa que "es tracta de pomes podrides" i "casos aïllats", la realitat és que els ingressos als CRFS només són la punta de l'iceberg (molts animals no es recuperen i passen desaparcebuts allí on els amaguen o acaben morint) i que massa sovint hi ha una clara connivència..

El cas més escandalós dels darrers anys és el del responsable d'una APC de l'Urgell que fa 3 anys va ser enxampat pels agents rurals in fraganti quan abatia un duc (que ingressà mort al CRFS de Vallcalent). Aquest terrorista mediambiental, policia nacional en excedència (i feixista de pro), portava anys enverinant i caçant fauna protegida (...i aviat podrà tornar a caçar).

Joan Ferrer

Referència: II-PROP-2023-09-87373
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87373/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87373/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Carregant els comentaris ...