" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Ordenació i gestió tècnica de les activitats cinegètiques (II)

18/10/2023 16:37  

-         Replantejament de la classificació d’espècies catalogades com a cinegètiques. Avaluar i justificar tècnicament la inclusió de les diferents espècies com a cinegètiques. A nivell d’exemple, reconsiderar com a cinegètica espècies com la guineu (Vulpes vulpes).

-         No incloure com a espècies cinegètiques aquelles que a nivell regional, català o estatal estiguin en declivi i/o el seu estat de conservació sigui Gairebé amenaçada (NT) o bé inclosa en alguna de les categories d’amenaça (VU, EN, CR) de les categories de la UICN. Tampoc aquelles en les que s’hagi establert una moratòria de caça a nivell europeu com és el cas de la tórtora comuna (Streptopoelia turtur) https://www.mapa.gob.es/es/ganaderia/temas/gestion-cinegetica/hojaderutatortola_web_rev_tcm30-620647.pdf )

Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2023-10-87484
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87484/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87484/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Les espècies cinegètiques estan dintre de l’ORDRE de 17 de juny de 1999, per la qual s’estableixen les espècies que poden ser objecte de caça a Catalunya. A la resolució de vedes anuals s’indiquen les espècies que es poden aprofitar cinegèticament durant la temporada, així com les posibles limitacions.
A més, a la normativa que ha afectat al llistat d’espècies cinegètiques susceptibles de ser caçades tenim la Directiva 2009/147/CE . Per tant ja està reglamentat.

Carregant els comentaris ...