" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Ordenació i gestió tècnica de les activitats cinegètiques (III)

18/10/2023 16:39  

-         Aplicar el principi de precaució en relació a la conservació de la biodiversitat com és el cas d’altres normatives sectorials (per exemple a nivell de gestió forestal).

-         Replantejament i justificació de les millores d’habitat a realitzar en el marc del PTGC. Establir els criteris de seguiment de les mesures adoptades per avaluar la seva idoneïtat. A nivell d’exemple, la utilització d’abeuradors actualment s’incorpora als PTGC com a una millora, però facilita la concentració d’individus i la possible transmissió de malalties. Això pot ser substituït per la recuperació de punts d’aigua natural que, a mes d’abastir d’aigua, promouen la biodiversitat dels ambients humits. Igualment, el manteniment de conreus amb finalitats cinegètiques ajuden al manteniment d’espais oberts i podria considerar-se com a bones pràctiques sempre que es desenvolupin amb els estàndards d’agricultura ecològica (sense la utilització d’herbicides, ni adobs químics, ni transgènics, etcètera.)

Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2023-10-87485
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87485/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87485/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Carregant els comentaris ...