" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Abolir la caça esportiva

31/10/2023 07:33  

Caldria abolir la caça esportiva, incomprensible en una societat que té com a valors respectar la vida i evitar el sofriment innecessari dels animals (9 de cada 10 catalans rebutgen les pràctiques que ocasionen sofriment als animals), per no parlar de les conseqüències negatives de l’alliberament al medi d’espècies criades en granges amb l’única finalitat de ser caçades.

Llistat d'adhesions


Referència: II-PROP-2023-10-87541
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87541/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87541/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

1 en contra (33.3%)

En contra  Doncs no se on deu ser aixo que 9 de cada 10 catalans..... deu ser als pisos de la ciutat on els conills, cabirols, senglars, abellerols, cigonyes, i un llarc etc. no fan mal i els veieu per la tele. Si estesiu en una zona rural i depengesiu de la terra, i en tingessiu segur que pensariau molt diferent. Sou dels que dirian als caçadors: Sols heu matat aixo!

Els caçadors catalans tenen la gran sort de disposar de perdius procedents de Torreferrusa. Aquesta granja té com objectiu la reproducció en captivitat de perdiu roja (Alectoris rufa) seleccionada genèticament de l’estirp pròpia de Catalunya. La qualitat genètica d’aquestes perdius es controlada per l’IRTA amb els marcadors d’ADN definits en el projecte de Fedenca. És un referent a nivell nacional i gràcies a la labor dels caçadors podem continuar gaudint de la perdiu al medi natural.

En contra  

Doncs no se on deu ser aixo que 9 de cada 10 catalans..... deu ser als pisos de la ciutat on els conills, cabirols, senglars, abellerols, cigonyes, i un llarc etc. no fan mal i els veieu per la tele.
Si estesiu en una zona rural i depengesiu de la terra, i en tingessiu segur que pensariau molt diferent.
Sou dels que dirian als caçadors: Sols heu matat aixo!

en contra.
Les aportacions són sobre com ha de ser la nova llei de caça.
El debat no és si es caça o no.
Una llei no es pot basar en un criteri personal sobre què pensa la resta de la població sense proves que ho recolzin, tot al contrari les seves bases són jurídiques, científiques…. I sobretot amb rigor

Carregant els comentaris ...