Información sobre las cookies utilizadas en la página web
Utilizamos cookies en nuestro sitio web para mejorar el rendimiento y el contenido del mismo. Las cookies nos permiten ofrecer una experiencia de usuario y unos contenidos más personalizados desde nuestros canales de redes sociales.
" class="part-icon-bars">

Jo participo en el futur de la Producció Ecològica

#produccióecològica Procés participatiu del Pla d'Acció per al Desenvolupament de la Producció Ecològica 2023-2027

Fase 5 de 6
Fase d'elaboració del Pla 05/05/2022 - 30/09/2022
Fases del proceso

Cambios en "Coneixement (diagnosi de la situació actual, sectorial 5)"

Comparar el modo de visualización:

Descripción (Català)

  • -

    Situació actual des del punt de vista de l'acadèmia, observatoris, etc.

  • +

    Sessió orientada a recollir informació sobre la situació i els principals reptes relacionats amb l’estat del coneixement de la producció ecològica (recerca, innovació, formació, assessorament i dinamització)

  • -<p>Situació actual des del punt de vista de l'acadèmia, observatoris, etc.</p>
  • +<p>Sessió orientada a recollir informació sobre la situació i els principals reptes relacionats amb l’estat del coneixement de la producció ecològica (recerca, innovació, formació, assessorament i dinamització)</p>
Supresiones
  • -

    Situació actual des del punt de vista de l'acadèmia, observatoris, etc.

Adiciones
  • +

    Sessió orientada a recollir informació sobre la situació i els principals reptes relacionats amb l’estat del coneixement de la producció ecològica (recerca, innovació, formació, assessorament i dinamització)

Supresiones
  • -<p>Situació actual des del punt de vista de l'acadèmia, observatoris, etc.</p>
Adiciones
  • +<p>Sessió orientada a recollir informació sobre la situació i els principals reptes relacionats amb l’estat del coneixement de la producció ecològica (recerca, innovació, formació, assessorament i dinamització)</p>
Autoría de la versión
Avatar: Anna Gomar Anna Gomar
Versión creada el 16/02/2022 13:58

Necesitas habilitar todas las cookies para ver este contenido.

Cambiar la configuración de cookies