Jo participo en el futur de la Producció Ecològica
#produccióecològica Procés participatiu del Pla d'Acció per al Desenvolupament de la Producció Ecològica 2023-2027
Desenvolupar sistemes agroalimentaris locals de base agroecològica
Cal remunerar i fer visibles les tasques reproductives -reposar la matèria orgànica dels sòls, reproduir les llavors o races tradicionals de bestiar, restaurar les sèquies, ensenyar als joves membres de la comunitat, sensibilitzar a la població- que des de el sector de la pagesia i els grups de consum organitzat s’estan realitzant per desenvolupar Sistemes Agroalimentaris Locals de Base Agroecològica.
Conclusions Atmosterra adjuntes a considerar.
Llistat d'adhesions
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
1 comentari
Els reptes que a les jornades d'Atmosterra es vam plantejar a l'octubre tenen ara encara més raó de ser davant la complexa situació geo-política actual i no podem perdre ni un minut. Aquests són alguns:
. Recuperar el secà i els conreus de llegums i, amb ells, l'alimentació basada en una
governança en la que se incloguin a tots els actors i col·lectius socials.
. Aconseguir una logística local eficient.
. Millorar la autonomia energètica en les finques.
. Integrar a la pagesia en la transició alimentària, en la logística i en la fixació de preus.
La meva opinión es que davant el paradigma actual la producció ecològica hauria d'anar cap a la transició agroecològica.
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...