" class="part-icon-bars">

Procés participatiu per a l’elaboració del Pla intersectorial de conservació dels pol·linitzadors silvestres a Catalunya (PIPOL)

Instrument per dirigir, coordinar i divulgar l’acció transversal de conservació dels pol·linitzadors silvestres a Catalunya

Fase 3 de 3
Fase 3 01/02/2024 - 28/06/2024
Fases del procés

Documents de base


La Comissió Intersectorial de Treball (CIT) s’ha constituït el 2 de juny de 2023. S’han format sis grups de treball, un per a cada àmbit prioritari d’actuació del PIPOL, amb la finalitat de concretar-ne les propostes.


Els àmbits prioritaris es desprenen de l’Informe sobre l’estat de conservació dels pol·linitzadors a Catalunya. Dins de cada àmbit prioritari es defineixen diversos objectius estratègics a assolir a l’horitzó de l’any 2030. Aquests objectius s’han definit en el procés de co-creació que està duent a terme la Comissió intersectorial tècnica (CIT) i tenint com a referents:




Dins cada objectiu estratègic consten diverses mesures, concretes i executives, que el PIPOL haurà d’implantar fins el 2030. Vegeu-ne el resum a la Memòria del procès participatiu


Informe de retorn del procés participatiu

Informe de retorn


Memòria del procés participatiu

Memòria del procès participatiu