" class="part-icon-bars">

Procés participatiu per a l'elaboració del PRUG de l'àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus

#PRUGCapdeCreus Pla Rector d'Ús i Gestió del Parc Natural de Cap de Creus

Fase 4 de 4
Participació Pública 27/09/2022 - 14/11/2022
Fases del procés

Mala zona de la proposada per captura i solta

26/01/2021 18:07  
Tal i com vam comentar a la reunió del passat 1 de desembre, des del club GEAS empordà pensem que la proposta de creació de zones de captura i solta sembla una manera encoberta de fer fora els pescadors submarins de bona part del parc. Si es crea la zona de captura i solta al club med, només ens queda el golfet pels que venim de la zona nord, si no, hem de navegar mitja hora més. El golfet és molt petit i es sobreexplotarà ràpid. Potser amb mesures com 'cupus' per espècie seria suficient?
Referència: II-PROP-2021-01-80360
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/PRUG-PNCapdeCreus/f/2862/proposals/80360/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/PRUG-PNCapdeCreus/f/2862/proposals/80360/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb David

Que volen aconseguir deixant pescar els professionals i prohibint als recreatius? Volen veure millores a la zona? Tot el contrari. La captura i solta en aigües tan profundes no te lògica tampoc, és molt complicat dur a terme amb garanties de supervivència pel peix.

Em semble que no és el que busquen. Busquen crear zones d'excel•lència on CAP tipus de pesca estigui permesa, i així les zones del voltan estarien més plenes de peix per poder pescar. Peró el lobby de la pesca és molt poderós i hi han molt interessos enmascarats per el mitg. A part, imagino que no deu ser fàcil limitar una activitat a qui es guanya la vida al mar. (Llogicament, els que ho fan per divertir-se, millor que juguin a un altre lloc. Tots, inclús ells, sortiriem guanyant)

Crec que no estàs molt informat sobre el Pla rector d'ús i gestió de l'àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus. Fes-li una repassada

Jajaja

Clar perquè a el busseig recreatiu tot son bones pràctiques no? Sisplau no hem faigui parlar que no ho voldria... 😤

Carregant els comentaris ...