" class="part-icon-bars">

Procés participatiu per a l'elaboració del PRUG de l'àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus

#PRUGCapdeCreus Pla Rector d'Ús i Gestió del Parc Natural de Cap de Creus

Fase 4 de 4
Participació Pública 27/09/2022 - 14/11/2022
Fases del procés

Mala zona de la proposada per captura i solta

26/01/2021 18:07  
Tal i com vam comentar a la reunió del passat 1 de desembre, des del club GEAS empordà pensem que la proposta de creació de zones de captura i solta sembla una manera encoberta de fer fora els pescadors submarins de bona part del parc. Si es crea la zona de captura i solta al club med, només ens queda el golfet pels que venim de la zona nord, si no, hem de navegar mitja hora més. El golfet és molt petit i es sobreexplotarà ràpid. Potser amb mesures com 'cupus' per espècie seria suficient?
Referència: II-PROP-2021-01-80360
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/PRUG-PNCapdeCreus/f/2862/proposals/80360/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/PRUG-PNCapdeCreus/f/2862/proposals/80360/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb Eduard

No et definiria més dir que tens un centre de busseig? 🤔

No em sembla rellevant per el tema de conversa. Tinc un centre de busseig com a conseqüència de les meves idees, no al revés. Realitzo activitats amb una sola embarcació per a màxim 12 bussejadors, sempre faig l'ecobreafing que aconsella el PN juntament amb una explicació de la fauna i la flora de l'entorn. Al final de la inmersió, recullo els plàstics i fils que els clients em donen i fem una xerrada, de tornada a port, de quines diferéncies es troben amb anys anteriors. A finals de temporada, a través de la Associació de Centres de Busseig del Cap de Creus, informem i discutim amb el PN que és el que elabora l'informe anual juntament amb els estudis científics (actualment els realitza la UB)

Carregant els comentaris ...