" class="part-icon-bars">

Pla estratègic de millora de la compra pública

Procés participatiu del Pla estratègic de millora de la compra pública

Fase 2 de 2
Retorn 11/09/2020 - 10/11/2020
Fases del procés

Eix 1 una contractació pública eficient. 5. Com s'hauria d'organitzar la formació en compra pública, quins continguts i quins destinataris considereu

24/07/2020 12:41  
Es convenient que en aquesta formació hi participin les patronals sectorials que son les que coneixen la normativa que regula cada un dels sectors. Per exemple, seguretat privada està estrictament regulada i l'òrgan contractant desconeix tota la normativa de seguretat privada que estableix i regula com s'han de prestar els serveis de seguretat privada, per qui, en quins termes, en quins espais, .. L'òrgan no només ha de conèixer la normativa de contractació publica sinó també la sectorial.

Esmenes (1)

Esmena
  • Creat el
    14/09/2020
  • 0
  • Número de comentaris: 0
Esmenar Proposta Milloreu aquest proposta modificant la seva title i body
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-07-79117
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/Pla-estrategic-millora-compra-publica/f/2892/proposals/79117/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/Pla-estrategic-millora-compra-publica/f/2892/proposals/79117/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb Fernando Fuster-Fabra Fernández

És molt important la formació, que ha d'estar vinculada a uns paràmetres mínims de qualificació social i emocional de les persones contractades o sub-contractades per l'empresa guanyadora d'un concurs públic, sobretot quan hi ha tracte directe amb persones usuàries o beneficiàries.

Aquesta espècie de filtre ha de comptar amb presència de persones no vinculades a les empreses ni als sindicats ni organitzacions empresarials, per a assegurar la total imparcialitat en l'acceptació o rebuig de persones a contractar.

Faig esment d'un trist incident fa poc en Departament de cultura, on un empleat de l'empresa de seguretat, no posseïa suficient coneixement o no va voler dirigir-se als mitjans de comunicació que van sol·licitar la seva ajuda, exigint que li parlessin en castellà.

En les dècades d'experiència en relacions humanes i la direcció de l'actiu humà, ens consta que s'ha donat per descomptat la capacitat per a les relacions interpersonals de les persones contractades, en moltíssimes ocasions sense haver comprovat l'estat psico-emocional de la persona contractada. La transformació que pot sofrir una persona inestable pro el mer fet de vestir uniforme i/o portar una arma és una cosa que caldrà regular, si realment desitgem una prestació impecable de les empreses.

Carregant els comentaris ...