" class="part-icon-bars">

Agència de la Natura de Catalunya

#ANACAT Procés de participació ciutadana per redactar els estatuts de l'Agència de la Natura de Catalunya

Fase 3 de 3
Fase de retorn 23/12/2022 - 31/10/2023
Veure les fases

Més ajuts i fiscalitat favorable per a les activitats econòmiques rurals que mantenen els mosaics agroforestals i “produeixen” serveis ambientals

23/11/2022 11:54  

Calen més eines per incentivar i mantenir aquelles activitats econòmiques en entorns rurals (ramaderia, agricultura, silvicultura, etc.) que mantenen els mosaics i els hàbitats agroforestals (incloent els camins ramaders) i que contribueixen a la conservació de la biodiversitat i a la prevenció de riscos com ara els incendis forestals. La incentivació ha d’incloure facilitar l’accés a la terra i afavorir el poblament rural. 


Trobades relacionades:

Sessió territorial 1. Terres de l'Ebre
03 Novembre 2022
17:45 - 20:00
Aquesta sessió, que va dirigida a entitats, empreses i persones interessades o implicades en la conservació i gestió del medi natural, tindrà tres parts: 1. Una 1a part informativa en la qual un/a responsable de la Generalitat de Catalunya exposarà el procés de creació de l'ANACAT, els aspectes que contindran els seus estatuts i la descripció dels tres eixos de debat que s'abordaran durant la pròpia sessió. 2. Una 2a part deliberativa en què els participants es dividiran en grups per debatre i fer aportacions sobre els tres eixos de debat del procés participatiu. 3. Una 3a part de conclusions durant la qual es compartiran les aportacions de cada grup i s'explicaran els propers passos. Atès que les places són limitades, és necessari inscriure’s a aquesta sessió a través d’aquest formulari: https://mediambient.gencat.cat/ca/05_ambits_dactuacio/patrimoni_natural/agencia-de-la-natura-de-catalunya/formulari-inscripcio. Teniu de temps per inscriure-us fins a tres dies abans de la sessió (o fins que s’esgotin les places disponibles).
Referència: II-PROP-2022-11-86082
Versió 4 (de 4) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/agencianatura/f/3575/proposals/86082/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/agencianatura/f/3575/proposals/86082/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (33.3%)

member-avatar JUST

A favor  Les activitats del sector primari són les que mantenen i promouen l'augment de la biodiversitat, per tant, se'ls hauria de compensar els serveis ecosistèmics i reduïr els filtres burocràtics a què estan sotmeses llurs activitats.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

A favor  

Les activitats del sector primari són les que mantenen i promouen l'augment de la biodiversitat, per tant, se'ls hauria de compensar els serveis ecosistèmics i reduïr els filtres burocràtics a què estan sotmeses llurs activitats.

Carregant els comentaris ...