" class="part-icon-bars">

Agència de la Natura de Catalunya

#ANACAT Procés de participació ciutadana per redactar els estatuts de l'Agència de la Natura de Catalunya

Fase 3 de 3
Fase de retorn 23/12/2022 - 31/10/2023
Fases del procés

Pensar fórmules per aconseguir que la participació en els òrgans descentralitzats sigui efectiva

23/11/2022 12:34  

Aquests òrgans han de pensar-se, des d’un inici, per superar molts dels dèficits d’espais de participació similars. En especial, han d’esdevenir òrgans realment participatius (i no merament informatius), cal que els membres sentin que la seva opinió és tinguda en compte.


Trobades relacionades:

Sessió territorial 3. Penedès
15 Novembre 2022
17:45 - 20:00
Aquesta sessió, que va dirigida a entitats, empreses i persones interessades o implicades en la conservació i gestió del medi natural, tindrà tres parts: 1. Una 1a part informativa en la qual un/a responsable de la Generalitat de Catalunya exposarà el procés de creació de l'ANACAT, els aspectes que contindran els seus estatuts i la descripció dels tres eixos de debat que s'abordaran durant la pròpia sessió. 2. Una 2a part deliberativa en què els participants es dividiran en grups per debatre i fer aportacions sobre els tres eixos de debat del procés participatiu. 3. Una 3a part de conclusions durant la qual es compartiran les aportacions de cada grup i s'explicaran els propers passos. Atès que les places són limitades, és necessari inscriure’s a aquesta sessió a través d’aquest formulari: https://mediambient.gencat.cat/ca/05_ambits_dactuacio/patrimoni_natural/agencia-de-la-natura-de-catalunya/formulari-inscripcio. Teniu de temps per inscriure-us fins a tres dies abans de la sessió (o fins que s’esgotin les places disponibles).
Referència: II-PROP-2022-11-86146
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/agencianatura/f/3575/proposals/86146/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/agencianatura/f/3575/proposals/86146/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb sang chinh

Carregant els comentaris ...