" class="part-icon-bars">

Agenda estratègica del Pirineu

#AgendaPirineu Agenda Estratègica del Pirineu

Fase 3 de 3
Retorn 16/11/2022 - 31/12/2022
Fases del procés

Ajudar la iniciativa privada. Controlar la gestió pública.

27/09/2022 23:15  

Tots els recursos que gestiona l’administració, vénen dels impostos generats per la iniciativa privada. Si es volen generar més recursos pel territori, cal un canal per escoltar i ajudar iniciatives privades concretes.

Paral.lelament cal més efectivitat en controlar l’administració local (alcaldes, arquitectes municipals, etc). Vigilar com justifiquen i gasten recursos públics, la seva productivitat, la contractació irregular, la competència deslleial i el tràfic d’influències.

Número d'adhesions3

Referència: II-PROP-2022-09-84825
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/agendapirineu/f/3595/proposals/84825/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/agendapirineu/f/3595/proposals/84825/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (100.0%)

member-avatar A. Martinez

A favor  Dels millors ajuntaments en temes de transparència és el del Prat de Llobregat, i són dels més col·laboradors amb altres municipis. A banda i seria necessari, es podrien sol·licitar auditories socials i ciutadanes, complementant i/o tenint una 2a visió a la comissió de control de comptes (o funció similar que faria un Tribunal de Comptes a nivell autonòmic). El que és probable, per com ho descrius, és que potser falta objectivitat, imparcialitat a les diferents institucions (ajuntaments, amb consells comarcals, etc.) i les persones de poder de la zona. El suport a la iniciativa privada no sempre són econòmics, es poden donar recursos, ajudes, acompanyaments, de formes diverses i més reptadores. I amb el cas d'ajudes econòmiques caldria tant sí com no tenir una auditoria de l'ajuda després, així com publicar-ho tot de forma transparent.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots