" class="part-icon-bars">

Agenda estratègica del Pirineu

#AgendaPirineu Agenda Estratègica del Pirineu

Fase 3 de 3
Retorn 16/11/2022 - 31/12/2022
Fases del proceso

56_Valorització dels sectors

13/10/2022 14:42  

Estratègies de diferenciació en alimentació; cultius en alçada, gourmet, marca pròpia. Recuperar varietats locals i posar valor a aquestes espècies i cultius. Relacionar-ho amb un turisme descentralitzat i desmassificat per potenciar el sector.

Encuentros relacionados:

Taller de desenvolupament econòmic i innovació
29 septiembre 2022
09:30 - 11:30
En aquest taller tractarem els temes següents: • aprofitament del patrimoni cultural i de l’esport com a motor de desenvolupament • creació del Museu virtual del Pirineu • mesures per esdevenir un territori intel·ligent on s'aprofiti les possibilitats del teletreball per atreure talent El Llibre blanc de les estacions de muntanya, aprovat el 2020, serà la guia per la diversificació d’aquestes infraestructures
Número de adhesiones0

Referencia: II-PROP-2022-10-85602
Versión 2 (de 2) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/agendapirineu/f/3595/proposals/85602/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/agendapirineu/f/3595/proposals/85602/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

0 a favor (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

0 en contra (0%)

No se han encontrado comentarios con votos