Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Millorar els objectius apartats 2.4 2.7 i 2.9

Avatar: jaume mata garcia jaume mata garcia

Tots els cellers elaboradors i comercialitzadors de vins han de ser categoritzats , per raó social, en base a la qualificació del seus sistema de treball tant en el apartat vitícola i vinícola, i tots dos ensems. Així doncs, considerem que la millor manera de garantir la gran majoria dels objectius citats en el punt anterior, és mitjançant la segmentació segons el model productiu, basada en la integració vertical de les empreses, per a la totalitat de la seva raó social

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir