" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia relativa a l’elaboració del Projecte de decret de desplegament parcial de la Llei 2/2020, de 5 de març, de la vitivinicultura

Millora del sector vitivinícola català

Fase 1 de 2
Fase de participació 24/07/2023 - 24/09/2023
Fases del procés

Canvis a "Millorar els objectius apartats 2.4 2.7 i 2.9"

Mode de vista de comparació:

Títol

  • +{"ca"=>"Millorar els objectius apartats 2.4 2.7 i 2.9"}
  • +{"ca"=>"Millorar els objectius apartats 2.4 2.7 i 2.9"}
Esborrats
Addicions
  • +{"ca"=>"Millorar els objectius apartats 2.4 2.7 i 2.9"}
Esborrats
Addicions
  • +{"ca"=>"Millorar els objectius apartats 2.4 2.7 i 2.9"}

Cos

  • +["

    Tots els cellers elaboradors i comercialitzadors de vins han de ser categoritzats , per raó social, en base a la qualificació del seus sistema de treball tant en el apartat vitícola i vinícola, i tots dos ensems. Així doncs, considerem que la millor manera de garantir la gran majoria dels objectius citats en el punt anterior, és mitjançant la segmentació segons el model productiu, basada en la integració vertical de les empreses, per a la totalitat de la seva raó social

    "]
  • +["<p>Tots els cellers elaboradors i comercialitzadors de vins han de ser categoritzats , per raó social, en base a la qualificació del seus sistema de treball tant en el apartat vitícola i vinícola, i tots dos ensems. Així doncs, considerem que la millor manera de garantir la gran majoria dels objectius citats en el punt anterior, és mitjançant la segmentació segons el model productiu, basada en la integració vertical de les empreses, per a la totalitat de la seva raó social</p>"]
Esborrats
Addicions
  • +["

    Tots els cellers elaboradors i comercialitzadors de vins han de ser categoritzats , per raó social, en base a la qualificació del seus sistema de treball tant en el apartat vitícola i vinícola, i tots dos ensems. Així doncs, considerem que la millor manera de garantir la gran majoria dels objectius citats en el punt anterior, és mitjançant la segmentació segons el model productiu, basada en la integració vertical de les empreses, per a la totalitat de la seva raó social

    "]
Esborrats
Addicions
  • +["<p>Tots els cellers elaboradors i comercialitzadors de vins han de ser categoritzats , per raó social, en base a la qualificació del seus sistema de treball tant en el apartat vitícola i vinícola, i tots dos ensems. Així doncs, considerem que la millor manera de garantir la gran majoria dels objectius citats en el punt anterior, és mitjançant la segmentació segons el model productiu, basada en la integració vertical de les empreses, per a la totalitat de la seva raó social</p>"]
Autoria de la versió
Avatar: jaume mata garcia jaume mata garcia
Versió creada el 22/09/2023 13:47