" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia relativa a l’elaboració del Projecte de decret de desplegament parcial de la Llei 2/2020, de 5 de març, de la vitivinicultura

Millora del sector vitivinícola català

Fase 1 de 2
Introducción 24/07/2023 - 24/09/2023
Fases del proceso

Cambios en "Millorar els objectius apartats 2.4 2.7 i 2.9"

Comparar el modo de visualización:

Título

  • +{"ca"=>"Millorar els objectius apartats 2.4 2.7 i 2.9"}
  • +{"ca"=>"Millorar els objectius apartats 2.4 2.7 i 2.9"}
Supresiones
Adiciones
  • +{"ca"=>"Millorar els objectius apartats 2.4 2.7 i 2.9"}
Supresiones
Adiciones
  • +{"ca"=>"Millorar els objectius apartats 2.4 2.7 i 2.9"}

Cuerpo

  • +["

    Tots els cellers elaboradors i comercialitzadors de vins han de ser categoritzats , per raó social, en base a la qualificació del seus sistema de treball tant en el apartat vitícola i vinícola, i tots dos ensems. Així doncs, considerem que la millor manera de garantir la gran majoria dels objectius citats en el punt anterior, és mitjançant la segmentació segons el model productiu, basada en la integració vertical de les empreses, per a la totalitat de la seva raó social

    "]
  • +["<p>Tots els cellers elaboradors i comercialitzadors de vins han de ser categoritzats , per raó social, en base a la qualificació del seus sistema de treball tant en el apartat vitícola i vinícola, i tots dos ensems. Així doncs, considerem que la millor manera de garantir la gran majoria dels objectius citats en el punt anterior, és mitjançant la segmentació segons el model productiu, basada en la integració vertical de les empreses, per a la totalitat de la seva raó social</p>"]
Supresiones
Adiciones
  • +["

    Tots els cellers elaboradors i comercialitzadors de vins han de ser categoritzats , per raó social, en base a la qualificació del seus sistema de treball tant en el apartat vitícola i vinícola, i tots dos ensems. Així doncs, considerem que la millor manera de garantir la gran majoria dels objectius citats en el punt anterior, és mitjançant la segmentació segons el model productiu, basada en la integració vertical de les empreses, per a la totalitat de la seva raó social

    "]
Supresiones
Adiciones
  • +["<p>Tots els cellers elaboradors i comercialitzadors de vins han de ser categoritzats , per raó social, en base a la qualificació del seus sistema de treball tant en el apartat vitícola i vinícola, i tots dos ensems. Així doncs, considerem que la millor manera de garantir la gran majoria dels objectius citats en el punt anterior, és mitjançant la segmentació segons el model productiu, basada en la integració vertical de les empreses, per a la totalitat de la seva raó social</p>"]
Autoría de la versión
Avatar: jaume mata garcia jaume mata garcia
Versión creada el 22/09/2023 13:47