" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a elaboració d'un projecte de decret de l'Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques (ESDAP)

Projecte de decret de l'ESDAP

Fase 2 de 2
Retorn 06/06/2020 - 23/06/2020
Fases del procés

Diferenciació espais i professorat

10/05/2020 09:15  
En les diferents seus s’imparteixen estudis de grau mitjà, batxillerat, cicles de grau superior i els estudis superiors de disseny, compartint franja horària, espais i professorat, trobant-se l’alumnat dels estudis de Grau amb alumnat menor d’edat i diferent règim disciplinari i nivell d’estudis. Les seus de l’ESDAP han d’impartir els estudis superiors de disseny en una franja horària i espais diferenciats dels estudis de batxillerat i de grau mitjà.
Número d'adhesions2

Referència: II-PROP-2020-05-78355
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaeducacio/f/2836/proposals/78355/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaeducacio/f/2836/proposals/78355/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

1 en contra (100.0%)

member-avatar Professora

En contra  Com escola pública, s'ha d'aprofitar al màxim els espais disponibles, no té sentit generar noves despeses en espais innecessaris. Millor destinar aquest pressupost a més professorat.

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Compartir franja horària i espais amb alumnes de 14 i 16 anys no genera un ambient apropiat per a uns estudis que han de ser equivalents als universitaris. Les instal·lacions i equipaments d'un centre de secundària no poden ser els mateixos que els d'una escola superior (ni a la inversa). La interacció amb nivells inferiors i la realització de projectes transversals, que poden ser molt enriquidors, poden realitzar-se igualment, sense haver de compartir durant 4 cursos actituds i comportaments adolescents (molt naturals per altra banda)

Carregant els comentaris ...