" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia per la creació d'una Xarxa de Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació de Catalunya.

Recollir aportacions i suggeriments a la proposta de Decret de creació de la Xarxa de Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació de Catalunya.

Fase 2 de 2
Retorn 13/01/2024 - 13/02/2024
Fases del procés

Característiques del catàleg digital compartit

28/12/2023 13:36  
Acceptades

El catàleg general compartit de la Xarxa BECDC hauria de permetre la cerca i/o segmentació per tipologies o agrupacions de biblioteques (per temàtica, adscripció, tipologia, àmbit comarcal o altres).

Un sistema d'eina de descoberta podria incloure diferents tipus de catàlegs i repositoris documentals dels centres.

El catàleg digital compartit hauria de respectar les polítiques de circulació i préstec dels centres i agrupacions que hi participen.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Es valoren positivament les propostes de cerca i segmentació i es tindrà en compte entre les diverses opcions amb què treballarà l’Administració.

Llistat d'adhesions

i 2 persones més (veure més) (veure menys)
Número d'adhesions5

Referència: II-PROP-2023-12-87830
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/creacioxarxabiblioteques/f/3991/proposals/87830/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/creacioxarxabiblioteques/f/3991/proposals/87830/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (33.3%)

A favor  Em semble correcte el sistema de filtres i l'eina de descoberta ja que moltes biblioteques especialitzades ja compten amb repositoris institucionals que haurien d'estar integrats en aquest catàleg digital compartit.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

A favor  

Em semble correcte el sistema de filtres i l'eina de descoberta ja que moltes biblioteques especialitzades ja compten amb repositoris institucionals que haurien d'estar integrats en aquest catàleg digital compartit.

Carregant els comentaris ...