" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia per la creació d'una Xarxa de Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació de Catalunya.

Recollir aportacions i suggeriments a la proposta de Decret de creació de la Xarxa de Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació de Catalunya.

Fase 2 de 2
Retorn 13/01/2024 - 13/02/2024
Fases del procés

Cobertura normativa per a les BEG

12/01/2024 17:14  
Acceptades

Les BEG tenen una web, un correu, un fulletó, un catàleg, però no una normativa que les defineixi i empari.

Segons el Directori el 39% de les especialitzades són BEG, i un altre 39% d'aquestes són de Cultura. 1/3 part del total de les BEG no estan catàleg BEG (sobretot arxius i institucions autònomes). Potser primer Cultura podria impulsar normativa legal per regular les BEG, que totes tinguin personal tècnic i catàleg, etc., i després pensar en la resta d'especialitzades.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Es comparteix la necessitat d'avançar en la cooperació i col·laboració de les BEG i per això es preveu establir uns requisits comuns mínims que hagin de complir les BEG des d'un principi i també les que es vulguin adherir a la xarxa proposada per garantir l’assoliment dels objectius de garantir serveis de gestió bibliotecària de qualitat i línies de treball comunes per encarar conjuntament els nous reptes tecnològics i l'aplicació de les polítiques d'igualtat i d'accessibilitat i poder promoure un catàleg digital compartit amb orientació a l’usuari

Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2024-01-87856
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/creacioxarxabiblioteques/f/3991/proposals/87856/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/creacioxarxabiblioteques/f/3991/proposals/87856/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...