Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
" class="part-icon-bars">

Aprovació d’unes noves Directrius nacionals de mobilitat

Consulta pública prèvia del Projecte de decret pel qual s’aproven les Directrius Nacionals de Mobilitat

Fase 2 de 2
Retorn 29/07/2022 - 29/10/2022
Fases del procés
Ajuda

Són espais d'interlocució entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.

Suma la teva participació a través dels mecanismes que tens a la teva disposició!

Tanca l'ajuda

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Normativa

Consulta pública prèvia del Projecte de decret pel qual s’aproven les Directrius Nacionals de Mobilitat

Objectiu de la consulta

La consulta pretén recollir les propostes que puguin fer les entitats vinculades amb el sector de la mobilitat a Catalunya per poder revisar de forma congruent les Directrius nacionals de mobilitat.
Interessa recollir les aportacions d’aquestes entitats i de professionals que han de tenir les Directrius nacionals de mobilitat com un marc de referencia per a l’elaboració dels diferents instruments de planificació previstos a la Llei 9/2003, de la mobilitat. 
En un sentit anàleg, amb la consulta es pretén aconseguir en la mesura del possible copsar la percepció de la persona que es mou i es desplaça per diferents motius sigui la seva condició la de vianant, la d’usuari del transport públic, o dels diferents mitjans de mobilitat personal.
La consulta hauria de permetre identificar aquells aspectes que preocupen a la societat en termes de mobilitat sostenible i segura; en concret com l’evolució en aquesta matèria des de l’aprovació en un ja llunyà any 2006 de les primeres Directrius nacionals de mobilitat s’ha de veure reflectida en la determinació de les noves Directrius. 

Preguntes per centrar les aportacions

  1. Com pot afectar a la vostra vida quotidiana el que les administracions públiques (Generalitat, ajuntaments) puguin planificar en matèria de mobilitat.
  2. Si en sou persona usuària de mitjans de transport públic, quines mancances heu detectat que podrien ser objecte de millora amb una planificació adequada de la mobilitat?
  3. Si no utilitzeu el transport públic en els vostres desplaçaments, és per un motiu de: preu, freqüència, comoditat, fiabilitat? Què us hauria d’oferir el transport públic perquè el consideréssiu una opció viable en contraposició al transport privat, en cotxe?
  4. De quina manera penseu que Catalunya pot ser més eficient i sostenible des del punt de vista de la mobilitat? Quines mesures proposaríeu adoptar al respecte?
  5. Quin és, al vostre parer, l’escenari de futur de la mobilitat de les persones i les mercaderies? En quins aspectes cal treballar ja des d’aquest moment per no fer tard? 


Documentació addicional

Propostes Veure totes les propostes (6)

Si tots els ciutadans agafessin els Rodalies hi hauria un col·lapse generalitzat del servei. Una...
Sóc usuària de Rodalies de manera diària, cada dia arribo tard a la feina per retards del servei....
  • Creat el
    26/07/2022
  • 0
  • Número de comentaris: 7
  • Creat el
    28/07/2022
  • 0
  • Número de comentaris: 24
Veure totes les propostes (6)
Departament Departament de Territori, Habitatge i Transició Ecològica
Disposa de retorn No
Data d'inici 28 de Juny de 2022
Data de finalització 29 de Setembre de 2022
Referència: II-PART-2022-06-518

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/decret-directrius-nacionals-mobilitat/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/decret-directrius-nacionals-mobilitat/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Estadístiques

5

Participants

36

Seguidores

37

Comentaris

6

Propostes

1

Adhesions

Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.

Canviar la configuració de les galetes