Estratègia catalana d'adaptació al canvi climàtic
#ETSELCANVI, ACTUA! Procés participatiu ESCACC, horitzó 2021-2030
Sensibilització sobre l'impacte ambiental dels diferents aliments que consumim
Informar la població sobre l'impacte ambiental dels diferents productes alimentaris que consumim, per exemple, mitjançant etiquetes que indiquin l'impacte ambiental de cada producte a les botigues i supermercats (https://www.foodnavigator.com/Article/2018/12/18/Carbon-labels-drive-more-sustainable-food-choices-scientists-confirm)
Llistat d'adhesions
i 4 persones més
(veure més)
(veure menys)
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
Detalls del comentari
Estàs veient un sol comentari
Mostra tots els comentaris
Em sembla una bona iniciativa...el problema està en quins estudis ens basarem per decidir aquest impacte ambiental? Per exemple la producció de carn. Un estudi que només quantifica emissions (de ganadería industrial) o un estudi on es calcula l'impacte ambiental "net"... Emissions menys els beneficis en la regeneració d'ecosistemes de pastures (segrest de dioxide de carbono, eficiencia del cicle de l'aigua, augment de la microbiologia del sol, eficiència de la utilització de la energia solar (fotosíntesis) etc...?
Haurem de tenir molta cura i una visió molt global (Holistica)per no caure en els mateixos paranys de sempre: concentrar-nos en resoldre un problema o cobrir una necessitat determinada i acabar agravant els que ja tenim i/o crear uns de nous.
Però si...la conscienciació de la gent sobre la seva capacitat d'influir,a través del nostre consum diari, sobre quin món volem és important
Carregant els comentaris ...