" class="part-icon-bars">

Sensibilització sobre l'impacte ambiental dels diferents aliments que consumim

07/12/2020 18:20  
Informar la població sobre l'impacte ambiental dels diferents productes alimentaris que consumim, per exemple, mitjançant etiquetes que indiquin l'impacte ambiental de cada producte a les botigues i supermercats (https://www.foodnavigator.com/Article/2018/12/18/Carbon-labels-drive-more-sustainable-food-choices-scientists-confirm)
Número d'adhesions7

Referència: II-PROP-2020-12-80114
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2991/proposals/80114/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2991/proposals/80114/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Em sembla una bona iniciativa...el problema està en quins estudis ens basarem per decidir aquest impacte ambiental? Per exemple la producció de carn. Un estudi que només quantifica emissions (de ganadería industrial) o un estudi on es calcula l'impacte ambiental "net"... Emissions menys els beneficis en la regeneració d'ecosistemes de pastures (segrest de dioxide de carbono, eficiencia del cicle de l'aigua, augment de la microbiologia del sol, eficiència de la utilització de la energia solar (fotosíntesis) etc...?
Haurem de tenir molta cura i una visió molt global (Holistica)per no caure en els mateixos paranys de sempre: concentrar-nos en resoldre un problema o cobrir una necessitat determinada i acabar agravant els que ja tenim i/o crear uns de nous.
Però si...la conscienciació de la gent sobre la seva capacitat d'influir,a través del nostre consum diari, sobre quin món volem és important

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...