Estratègia catalana d'adaptació al canvi climàtic
#ETSELCANVI, ACTUA! Procés participatiu ESCACC, horitzó 2021-2030
Transició cap a un model de producció alimentària més sostenible
Afavorir, mitjançant la redistribució de les subvencions a l'agricultura i la ramaderia, la producció de verdures, fruites, cereals i llegums per sobre la producció de carns, ous i lactis, els quals tenen una petjada de carboni molt superior, a més de contribuir enormement a l'acidificació del sòl, l'eutrofització de les aigües, la contaminació dels aqüífers i el consum d'aigua (https://science.sciencemag.org/content/360/6392/987).
Llistat d'adhesions
i 5 persones més
(veure més)
(veure menys)
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
En contra Aquesta afirmació és molt simplista. T'oblides de la necessitat de potenciar le ramaderia extensiva, imprescindible per mantenir els sistemes agro-silvo-pastorals vius, per mantenir la biodiversitat i augmentar la resiliència davant el canvi climàtic.