" class="part-icon-bars">

Estratègia catalana d'adaptació al canvi climàtic

#ETSELCANVI, ACTUA! Procés participatiu ESCACC, horitzó 2021-2030

Fase 3 de 3
Fase de retorn 19/03/2021 - 30/04/2021
Fases del proceso

Transició cap a un model de producció alimentària més sostenible

07/12/2020 18:32  
Afavorir, mitjançant la redistribució de les subvencions a l'agricultura i la ramaderia, la producció de verdures, fruites, cereals i llegums per sobre la producció de carns, ous i lactis, els quals tenen una petjada de carboni molt superior, a més de contribuir enormement a l'acidificació del sòl, l'eutrofització de les aigües, la contaminació dels aqüífers i el consum d'aigua (https://science.sciencemag.org/content/360/6392/987).
Número de adhesiones8

Referencia: II-PROP-2020-12-80118
Versión 1 (de 1) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2991/proposals/80118/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2991/proposals/80118/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

1 a favor (20.0%)

No se han encontrado comentarios con votos

1 en contra (20.0%)

member-avatar JUST

En contra  Aquesta afirmació és molt simplista. T'oblides de la necessitat de potenciar le ramaderia extensiva, imprescindible per mantenir els sistemes agro-silvo-pastorals vius, per mantenir la biodiversitat i augmentar la resiliència davant el canvi climàtic.

Detalles del comentario

Estás viendo un solo comentario

Ver todos los comentarios

A favor  

Els impostos sobre els aliments haurien de ser més elevats als processats i aliments amb una petjada de carboni més elevat. Hi estic d’acord. El consum actual de carn és excessiu i és uns dels principals responsables d’emissions. La carn hauria de tenir millor qualitat i un consum menor.

Cargando los comentarios ...