" class="part-icon-bars">

Transició cap a un model de producció alimentària més sostenible

07/12/2020 18:32  
Afavorir, mitjançant la redistribució de les subvencions a l'agricultura i la ramaderia, la producció de verdures, fruites, cereals i llegums per sobre la producció de carns, ous i lactis, els quals tenen una petjada de carboni molt superior, a més de contribuir enormement a l'acidificació del sòl, l'eutrofització de les aigües, la contaminació dels aqüífers i el consum d'aigua (https://science.sciencemag.org/content/360/6392/987).
Número d'adhesions8

Referència: II-PROP-2020-12-80118
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2991/proposals/80118/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2991/proposals/80118/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (20.0%)

Cap comentari amb vots

1 en contra (20.0%)

member-avatar JUST

En contra  Aquesta afirmació és molt simplista. T'oblides de la necessitat de potenciar le ramaderia extensiva, imprescindible per mantenir els sistemes agro-silvo-pastorals vius, per mantenir la biodiversitat i augmentar la resiliència davant el canvi climàtic.

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

A favor  

Els impostos sobre els aliments haurien de ser més elevats als processats i aliments amb una petjada de carboni més elevat. Hi estic d’acord. El consum actual de carn és excessiu i és uns dels principals responsables d’emissions. La carn hauria de tenir millor qualitat i un consum menor.

Carregant els comentaris ...