" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l’elaboració del Reglament dels espais agraris

Consulta pública prèvia a l'elaboració del projecte de decret sobre el Reglament de la Llei 3/2019, de 17 de juny, dels espais agraris.

Fase 2 de 2
Retorn ? - 20/10/2020
Fases del procés

Registre de parcel·les en desús – identificació descentralitzada i multi-actor

20/08/2020 12:58  
La identificació de parcel·les en desús està restringida a pocs actors (Art. 24). Les entitats de custòdia del territori sovint desenvolupen projectes en àmbit agrari i de la ma de titulars de parcel·les agràries, sent també un actor clau. Diferents entitats del tercer sector en general poden contribuir-hi també. La identificació hauria de ser oberta a tota persona física i jurídica, mentre que una adequada definició de «parcel·la en desús» ajudarà a fer el cribratge necessari.

Llistat d'adhesions

Número d'adhesions1

Referència: II-PROP-2020-08-79146
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/espais-agraris/f/2906/proposals/79146/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/espais-agraris/f/2906/proposals/79146/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Totalment d'acord, crec que s'hauria d'esmenar la llei, permeten que tot els actors poden comunicar la pressumpta existència d'una parcel·la agrícola i ramadera en desús (art. 27) no restringir-ho a organitzacions professionals més representatives .
També s'hauria d'incloure d'ofici al registre totes les propietats i parcel3les en desús de les diferents administracions, institucions, fundacions, església,...

Carregant els comentaris ...