Information about the cookies used on the website
We use cookies on our website to improve the performance and content of the site. The cookies enable us to provide a more individual user experience and social media channels.
" class="part-icon-bars">

Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya

#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya

Phase 6 of 6
Retorn i tancament 21/10/2020 - 31/12/2020
Process phases

Changes at "Sessió de debat Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular"

Description (Català)

  • -

    Sessió de debatsobre el futur de l'alimentació de Catalunya per a les persones de les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.

    El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:

    • Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen
    • Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular
    • Propi i de confiança
    • Saludable, de qualitat, just i equitatiu


    Els objectius d’aquesta sessió són:

    • conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya
    • identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori 
    • elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball


    El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.

  • +

    Sessió de debat sobre el futur de l'alimentació de Catalunya a les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.

    El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:

    • Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen
    • Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular
    • Propi i de confiança
    • Saludable, de qualitat, just i equitatiu


    Els objectius d’aquesta sessió són:

    • conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya
    • identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori 
    • elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball


    El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.

  • -<p>Sessió de debatsobre el futur de l'alimentació de Catalunya per a les persones de les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.</p><p>El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:</p><ul><li>Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen</li><li>Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular</li><li>Propi i de confiança</li><li>Saludable, de qualitat, just i equitatiu</li></ul><p><br></p><p>Els objectius d’aquesta sessió són:</p><ul><li>conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya</li><li>identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori&nbsp;</li><li>elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball</li></ul><p><br></p><p>El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.</p>
  • +<p>Sessió de debat sobre el futur de l'alimentació de Catalunya a les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.</p><p>El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:</p><ul><li>Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen</li><li>Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular</li><li>Propi i de confiança</li><li>Saludable, de qualitat, just i equitatiu</li></ul><p><br></p><p>Els objectius d’aquesta sessió són:</p><ul><li>conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya</li><li>identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori&nbsp;</li><li>elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball</li></ul><p><br></p><p>El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.</p>
Deletions
  • -

    Sessió de debatsobre el futur de l'alimentació de Catalunya per a les persones de les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.

    El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:

    • Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen
    • Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular
    • Propi i de confiança
    • Saludable, de qualitat, just i equitatiu


    Els objectius d’aquesta sessió són:

    • conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya
    • identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori 
    • elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball


    El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.

  • Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular
  • Propi i de confiança
  • Saludable, de qualitat, just i equitatiu


Els objectius d’aquesta sessió són:

  • conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya
  • identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori 
  • elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball


El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.

Additions
  • Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular
  • Propi i de confiança
  • Saludable, de qualitat, just i equitatiu


Els objectius d’aquesta sessió són:

  • conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya
  • identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori 
  • elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball


El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.

  • +

    Sessió de debat sobre el futur de l'alimentació de Catalunya a les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.

    El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:

    • Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen
    • Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular
    • Propi i de confiança
    • Saludable, de qualitat, just i equitatiu


    Els objectius d’aquesta sessió són:

    • conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya
    • identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori 
    • elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball


    El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.

  • Deletions
    • -<p>Sessió de debatsobre el futur de l'alimentació de Catalunya per a les persones de les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.</p><p>El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:</p><ul><li>Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen</li><li>Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular</li><li>Propi i de confiança</li><li>Saludable, de qualitat, just i equitatiu</li></ul><p><br></p><p>Els objectius d’aquesta sessió són:</p><ul><li>conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya</li><li>identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori&nbsp;</li><li>elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball</li></ul><p><br></p><p>El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.</p>
    Additions
    • +<p>Sessió de debat sobre el futur de l'alimentació de Catalunya a les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.</p><p>El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:</p><ul><li>Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen</li><li>Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular</li><li>Propi i de confiança</li><li>Saludable, de qualitat, just i equitatiu</li></ul><p><br></p><p>Els objectius d’aquesta sessió són:</p><ul><li>conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya</li><li>identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori&nbsp;</li><li>elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball</li></ul><p><br></p><p>El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.</p>
    Version number 4 out of 20 Show all versions Go back to meeting
    Version author
    Avatar: Dinamització PEAC Dinamització PEAC
    Version created at 09/03/2020 10:51

    You need to enable all cookies in order to see this content.

    Change cookie settings