Información sobre las cookies utilizadas en la página web
Utilizamos cookies en nuestro sitio web para mejorar el rendimiento y el contenido del mismo. Las cookies nos permiten ofrecer una experiencia de usuario y unos contenidos más personalizados desde nuestros canales de redes sociales.
" class="part-icon-bars">

Decide el futuro de la Alimentación en Cataluña

#ConsellCatalàAlimentació Definición de la Estrategia Alimentaria de Cataluña

Fase 6 de 6
Retorno y cierre 21/10/2020 - 31/12/2020
Fases del proceso

Cambios en "Sessió de debat Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular"

Comparar el modo de visualización:

Descripción (Català)

  • -

    Sessió de debatsobre el futur de l'alimentació de Catalunya per a les persones de les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.

    El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:

    • Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen
    • Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular
    • Propi i de confiança
    • Saludable, de qualitat, just i equitatiu


    Els objectius d’aquesta sessió són:

    • conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya
    • identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori 
    • elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball


    El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.

  • +

    Sessió de debat sobre el futur de l'alimentació de Catalunya a les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.

    El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:

    • Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen
    • Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular
    • Propi i de confiança
    • Saludable, de qualitat, just i equitatiu


    Els objectius d’aquesta sessió són:

    • conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya
    • identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori 
    • elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball


    El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.

  • -<p>Sessió de debatsobre el futur de l'alimentació de Catalunya per a les persones de les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.</p><p>El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:</p><ul><li>Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen</li><li>Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular</li><li>Propi i de confiança</li><li>Saludable, de qualitat, just i equitatiu</li></ul><p><br></p><p>Els objectius d’aquesta sessió són:</p><ul><li>conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya</li><li>identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori&nbsp;</li><li>elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball</li></ul><p><br></p><p>El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.</p>
  • +<p>Sessió de debat sobre el futur de l'alimentació de Catalunya a les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.</p><p>El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:</p><ul><li>Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen</li><li>Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular</li><li>Propi i de confiança</li><li>Saludable, de qualitat, just i equitatiu</li></ul><p><br></p><p>Els objectius d’aquesta sessió són:</p><ul><li>conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya</li><li>identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori&nbsp;</li><li>elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball</li></ul><p><br></p><p>El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.</p>
Supresiones
  • -

    Sessió de debatsobre el futur de l'alimentació de Catalunya per a les persones de les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.

    El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:

    • Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen
    • Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular
    • Propi i de confiança
    • Saludable, de qualitat, just i equitatiu


    Els objectius d’aquesta sessió són:

    • conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya
    • identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori 
    • elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball


    El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.

  • Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular
  • Propi i de confiança
  • Saludable, de qualitat, just i equitatiu


Els objectius d’aquesta sessió són:

  • conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya
  • identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori 
  • elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball


El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.

Adiciones
  • Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular
  • Propi i de confiança
  • Saludable, de qualitat, just i equitatiu


Els objectius d’aquesta sessió són:

  • conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya
  • identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori 
  • elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball


El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.

  • +

    Sessió de debat sobre el futur de l'alimentació de Catalunya a les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.

    El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:

    • Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen
    • Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular
    • Propi i de confiança
    • Saludable, de qualitat, just i equitatiu


    Els objectius d’aquesta sessió són:

    • conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya
    • identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori 
    • elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball


    El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.

  • Supresiones
    • -<p>Sessió de debatsobre el futur de l'alimentació de Catalunya per a les persones de les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.</p><p>El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:</p><ul><li>Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen</li><li>Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular</li><li>Propi i de confiança</li><li>Saludable, de qualitat, just i equitatiu</li></ul><p><br></p><p>Els objectius d’aquesta sessió són:</p><ul><li>conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya</li><li>identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori&nbsp;</li><li>elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball</li></ul><p><br></p><p>El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.</p>
    Adiciones
    • +<p>Sessió de debat sobre el futur de l'alimentació de Catalunya a les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.</p><p>El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:</p><ul><li>Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen</li><li>Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular</li><li>Propi i de confiança</li><li>Saludable, de qualitat, just i equitatiu</li></ul><p><br></p><p>Els objectius d’aquesta sessió són:</p><ul><li>conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya</li><li>identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori&nbsp;</li><li>elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball</li></ul><p><br></p><p>El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.</p>
    Número de versión 4 de 20 Mostrar todas las versiones Volver al encuentro
    Autoría de la versión
    Avatar: Dinamització PEAC Dinamització PEAC
    Versión creada el 09/03/2020 10:51

    Necesitas habilitar todas las cookies para ver este contenido.

    Cambiar la configuración de cookies