Sessió de debat amb joves
-
Sessió virtual a través de videoconferènciaxLa sessió de debat és virtual i per videoconferència i, per tant, no hi ha adreça física. Una vegada inscrits, rebreu al vostre correu electrònic la invitació per assistir a la reunió.
-
12:30 PM - 14:00 PM CEST
NOVA DATA!
Sessió de debat en línia destinada a les persones joves (menors de 30 anys), per incorporar la perspectiva del jovent en la redacció del Pla Estratègic de l'Alimentació a Catalunya.
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzat en les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims mesos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
JO_013_Campanyes a les escoles sobre el benefici de reduir el consum de carnJO_028_Preus dignes per als productorsJO_032_Fomentar models productius regeneratiusJO_025_Autosuficiència energèticaJO_030_Transició a model alimentari basat en plantesJO_031_Agricultura i ramaderia no industrialitzadaJO_040_Aposta per l'exclusivitat dels productes locals als mercats, supermercats, botigues, restaurants i allotjamentsJO_043_Prohibir els sistemes de gàbiesJO_044_Reduir robatoris a les explotacions i intrussions animalistesJO_017_Considerar el benestar dels animalsJO_001_Adaptar les produccions al mercat catalàJO_018_Promoure la producció integradaJO_003_Promoure els conreus de secà i no els de regadiu intensiuJO_004_Transició cap a un model alimentari local, ecològic, de temporada i d'aliments vegetalsJO_005_Promoure la producció d'aliments per consum humà i abandonar producció intensiva de farratgesJO_006_Suport a l'agricultura agroecològica: avantatges fiscals, subvencions, formacióJO_007_Foment del consum de proximitat, amb campanyes sobre productes catalansJO_008_Promoure l'eliminació d'intermediaris - foment de circuits curtsJO_009_Visibilitzar els recursos necessaris per produir un producteJO_010_Etiquetatge amb informació de la petjaddaa de carboni, orígen, condicions laborals, etc.JO_011_Tallers de cuina a les escolesJO_014_Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.JO_015_Difondre estudis per adaptar el mercat (oferta - demanda)JO_016_Adequar la dieta a les necessitats del nostre organismeJO_019_Ajuts als agricultors per a la gestió sostenible del territoriJO_021_Conscienciació de la producció alimentària en el món urbàJO_022_Publicitat per paliar el canvi climàticJO_023_Autosuficiència alimentària familiarJO_024_Autoproducció per l'autosuficiència alimentària de paísJO_039_Que els productes saludables tinguin impostos baixos i els no saudables impostos altsJO_026_Fomentar xarxes de producció-consum localJO_027_Reducció de les importacionsJO_029_Producció ecològica a uns preus raonablesJO_033_Producció integrada i ecològicaJO_034_Anar reduïnt el grau d'intensificació de la ramaderiaJO_035_Campanya d'informació i actualització als metgesJO_036_Informar a la població sobre els efectes dels ultraprocessats.JO_037_Campanya de conscienciació sobre la varietat de productes de qualitat que ofereix Catalunya.JO_038_Impost a la producció intensiva de productes animalsJO_041_Impulsar una dieta més "natural"JO_042_Implementar i fomentar les opcions veganes als menjadorsJO_002_Reducció gradual de productes d'orígen animalJO_012_Campanyes a les escoles sobre com seguir una dieta 100% vegetarianaJO_020_Reducció d'mpostos als productes agroecològicsInforme de la sessió 03_JovesDescarregar fitxerInforme resum de la sessió de debat en línia 03 amb joves del dia 11 de juny de 2020Acta de la trobada
La sessió participativa en línia amb joves es va realitzar el dijous 11 de juny de 10:30 a 12:00, mitjançant la plataforma de videoconferències Teams i utilitzant l’eina de treball col·laboratiu Mural.
Es pot consultar l'informe de la sessió en el document adjunt (disponible al final d'aquesta pàgina)
Compartís