Decide el futuro de la Alimentación en Cataluña
#ConsellCatalàAlimentació Definición de la Estrategia Alimentaria de Cataluña
Sessió territorial 1: Lleida - Terres de Ponent
Afrucat, Consell Comarcal de les Garrigues, Consell Regulador de la DOP Pera de Lleida, Denominació d'Origen Les Garrigues, Fruits de Ponent,SCCL, Generalitat de Catalunya
Comarques del Segrià, la Noguera, la Segarra, el Pla d'Urgell, l'Urgell i les Garrigues.
L'objectiu de la sessió és debatre sobre les necessitats específiqes de les comarques de les terres de Ponent, i prioritzar les propostes del Pla Estratègic de l'Alimentació que tenen més impacte en aquest territori a partir dels 4 eixos de treball:
- Un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Un sistema propi i arrelat al territori
- Un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Un sistema saludable i de confiança
Es tracta d'una sessió de debat en línia en la qual definirem estratègies i actuacions concretes per assolir els objectius del Pla Estratègic de l'Alimentació a partir de les oporunitats i necessitats de les comarques del Segrià, la Noguera, la Segarra, el Pla d'Urgell, l'Urgell i les Garrigues.
x
La sessió de debat és virtual i per videoconferència i, per tant, no hi ha adreça física. Una vegada inscrits, rebreu al vostre correu electrònic la invitació per assistir a la reunió
Acta del encuentro
La sessió territorial dels territoris de Lleida - Terres de Ponent es va realitzar el dimarts 6 d'octubre, de 18h a 20h, mitjançant la plataforma de videoconferència Teams i utilitzant l’eina col·laborativa Mirò per al treball de recollida i sistematització de propostes.
Es pot consultar l'informe de la sessió en el document adjunt (disponible al final d'aquesta pàgina)
Propuestas relacionadas:
Reportar contenido inapropiado
Este contenido no es apropiado?
Compartir: