Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Integrar producció agrícola, conservació de la biodiversitat i salut humana
Acceptades
La forma en què una societat tracta la natura reflecteix el seu grau de maduresa ètica i repercuteix directament en la salut de les persones. Bona part de l'agricultura al nostre país consisteix en la producció intensiva de farratges destinats a la producció industrial de carn i làctics. Evolucionem cap a una dieta bàsicament vegetariana, una agricultura regenerativa integrada en la natura i lliure de fitosanitaris de síntesi química, amb productors arrelats al territori i xarxes de consum local
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
01 Impulsar la transició cap a un model de producció agrícola sostenible
Llistat d'adhesions
i 1 persona més
(veure més)
(veure menys)
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...