" class="part-icon-bars">

Decide el futuro de la Alimentación en Cataluña

#ConsellCatalàAlimentació Definición de la Estrategia Alimentaria de Cataluña

Fase 6 de 6
Retorno y cierre 21/10/2020 - 31/12/2020
Fases del proceso

Posar en valor el receptari tradicional català en les característiques que el fan contemporani

10/06/2020 17:11  
Aceptadas
Amb publicacions adreçades a restauradors i a mestres i mestresses de casa, posar en valor que el receptari tradicional català té moltes receptes saludables, vegetarianes o amb un consum molt moderat de carn i peix, amb ingredients de Km0, amb ingredients de temporada, aptes per a celíacs, aptes per a intolerants a la lactosa, econòmiques, de cuina d'aprofitaments, amb varietats locals de producte, etc. El receptari tradicional català pot ajudar a complir tots els objectius del pla estratègic.

Esta propuesta ha sido aceptada porque:

Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.

49 Garantir la transmissió d’informació entenedora, independent, veraç i contrastada, generant una consciència envers el trinomi Alimentació - Salut - Sostenibilitat

Referencia: II-PROP-2020-06-78654
Versión 2 (de 2) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78654/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78654/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

0 a favor (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

0 en contra (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Deja tu comentario

Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.

Cargando los comentarios ...