Saltar al contenido principal

Configuración de cookies

Utilizamos cookies para asegurar las funcionalidades básicas del sitio web y para mejorar tu experiencia en línea. Puedes configurar y aceptar el uso de las cookies, y modificar tus opciones de consentimiento en cualquier momento.

Esenciales

Preferencias

Analíticas y estadísticas

Marketing

Esta propuesta ha sido aceptada porque:

Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.

49 Garantir la transmissió d’informació entenedora, independent, veraç i contrastada, generant una consciència envers el trinomi Alimentació - Salut - Sostenibilitat

Posar en valor el receptari tradicional català en les característiques que el fan contemporani

Avatar: Germà Coenders Gallart Germà Coenders Gallart Aceptada
Amb publicacions adreçades a restauradors i a mestres i mestresses de casa, posar en valor que el receptari tradicional català té moltes receptes saludables, vegetarianes o amb un consum molt moderat de carn i peix, amb ingredients de Km0, amb ingredients de temporada, aptes per a celíacs, aptes per a intolerants a la lactosa, econòmiques, de cuina d'aprofitaments, amb varietats locals de producte, etc. El receptari tradicional català pot ajudar a complir tots els objectius del pla estratègic.
Comentario

Confirmar

Por favor, inicia la sesión

La contraseña es demasiado corta.

Compartir