" class="part-icon-bars">

Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya

#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya

Phase 6 of 6
Retorn i tancament 21/10/2020 - 31/12/2020
Process phases

Economia circular Local

12/06/2020 14:38  
Accepted
A partir de la ramaderia extensiva, dels escorxadors petits i els carnissers i restauradors locals s'ha de potenciar aquesta economia circular de màxima proximitat, i alhora abastir de materia prima a les zones metropolitanes mancades d'aquest tipus de producte... Catalunya te un lineal de costa de 300 Km, per tant, tenim molts nivells d'economia circular en funció del producte, .. i potser local, comarcal, provincial i nacional. Base: ramaderia extensiva -escorxadors petits- carnisser local

This proposal has been accepted because:

Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.

02 Impulsar la transició cap a un model de producció ramadera sostenible

List of Endorsements

Reference: II-PROP-2020-06-78671
Version number 2 (of 2) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78671/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78671/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0%)

No comments with votes found

0 against (0%)

No comments with votes found

0 comments

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...