" class="part-icon-bars">

Decide el futuro de la Alimentación en Cataluña

#ConsellCatalàAlimentació Definición de la Estrategia Alimentaria de Cataluña

Fase 6 de 6
Retorno y cierre 21/10/2020 - 31/12/2020
Fases del proceso

Economia circular Local

12/06/2020 14:38  
Aceptadas
A partir de la ramaderia extensiva, dels escorxadors petits i els carnissers i restauradors locals s'ha de potenciar aquesta economia circular de màxima proximitat, i alhora abastir de materia prima a les zones metropolitanes mancades d'aquest tipus de producte... Catalunya te un lineal de costa de 300 Km, per tant, tenim molts nivells d'economia circular en funció del producte, .. i potser local, comarcal, provincial i nacional. Base: ramaderia extensiva -escorxadors petits- carnisser local

Esta propuesta ha sido aceptada porque:

Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.

02 Impulsar la transició cap a un model de producció ramadera sostenible

Lista de adhesiones

Referencia: II-PROP-2020-06-78671
Versión 2 (de 2) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78671/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78671/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

0 a favor (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

0 en contra (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Deja tu comentario

Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.

Cargando los comentarios ...