Mes control a l'hosteleria i restauració, sobre el producte que consumeixen. En restauració, es podria fomentar l’ús de productes de qualitat: si té una categoria es pot demanar que els productes que utilitza siguin d’una determinada qualitat (ex. oli).
Sessió en línia per debatre amb els membres del Consell de Dones del món rural i marítim, per incorporar la perspectiva de les dones en la redacció del Pla Estratègic de l'Alimentació a Catalunya.
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzat en les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims mesos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
The piece of text below is a shortened, hashed representation of this content. It's useful to ensure the content hasn't been tampered with, as a single modification would result in a totally different value.
Source:{"body":{"ca":"Mes control a l'hosteleria i restauració, sobre el producte que consumeixen. En restauració, es podria fomentar l’ús de productes de qualitat: si té una categoria es pot demanar que els productes que utilitza siguin d’una determinada qualitat (ex. oli)."},"title":{"ca":"DO_012_Mes control a l'hosteleria i restauració, sobre el producte que consumeixen. "}}
This fingerprint is calculated using a SHA256 hashing algorithm. In order to replicate it yourself, you can use an MD5 calculator online and copy-paste the source data.
0 comments
Add your comment
Sign in with your account or sign up to add your comment.
Loading comments ...