Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
C4_029_Economia circular de proximitat per donar el valor alimentari al producte de temporada
Accepted
Utilitzar el model de l'economia circular de proximitat per donar el valor alimentari al producte de temporada, a partir del model productor - comerç de proximitat
This proposal has been accepted because:
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
17 Millorar la circularitat i facilitar l’assoliment dels principals estàndards de circularitat en els processos i etapes de tota la cadena de valor alimentària
Related meetings:
Sessió de debat Eix 4: un sistema saludable i de confiança
29 June 2020
20:00 - 22:00
Sessió en línia per debatre com garantir que la població mantingui uns hàbits alimentaris saludables en el marc d’un estil de vida saludable, i que el model alimentari promogui la salut del sòl, de l’aigua, de l’aire, de les plantes, dels animals, del mar i de les persones (“one health”).
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzat en les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims mesos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
Report inappropriate content
Is this content inappropriate?
0 comments
Add your comment
Sign in with your account or sign up to add your comment.
Loading comments ...