Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
C5_041_Alimentació saludable per a totes
Accepted
Que la prestació d'aliments a les famílies en situació de vulnerabilitat sigui conscient: aliments sostenibles, ecològics i vegetals. Alhora que hi hagi un seguiment per tal que les famílies puguin aprofitar al màxim els aliments, Apendre a cuinar amb aliments vegetals, frescos i autòctons
This proposal has been accepted because:
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
34 Garantir que les persones en situació de vulnerabilitat social i econòmica puguin tenir accés a una alimentació saludable en un entorn normalitzat no estigmatitzador
Related meetings:
Segona sessió de debat Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
01 July 2020
20:00 - 22:00
NOVA DATA!
Sessió en línia per debatre sobre la mitigació i adaptació a l’emergència climàtica (preservant i restablint els recursos naturals), assolir un model alimentari basat en la bioeconomia circular (que garanteixi la sostenibilitat econòmica de tota la cadena alimentària), i orientar el sistema cap a un major grau d’auto-proveïment alimentari.
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzaten les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims messos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
Report inappropriate content
Is this content inappropriate?
0 comments
Add your comment
Sign in with your account or sign up to add your comment.
Loading comments ...