Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
C5_053_Reducció del malbaratament
Acceptades
Reduir dràsticament el malbaratament alimentari. No només en el consumidor, sinó també al principi de la cadena de producció. Cal canviar la concepció de quins aliments es poden vendre i quins no, per aprofitar tots els recursos que s'inverteixen en produir aliments
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
09 Impulsar la prevenció en origen de les pèrdues i el malbaratament, evitant la generació d’aliments descartats al llarg de tota la cadena alimentària
Trobades relacionades:
Segona sessió de debat Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
01 de julhet 2020
20:00 - 22:00
NOVA DATA!
Sessió en línia per debatre sobre la mitigació i adaptació a l’emergència climàtica (preservant i restablint els recursos naturals), assolir un model alimentari basat en la bioeconomia circular (que garanteixi la sostenibilitat econòmica de tota la cadena alimentària), i orientar el sistema cap a un major grau d’auto-proveïment alimentari.
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzaten les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims messos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
Denóncia un problèma
Aguest contengut non ei apropriat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...