Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Fomentar alimentació saludable en restauració/hosteleria
Acceptades
El mon de la restauració/hosteleria dona poca info sobre origen i qualitat dels productes. Sovint les cartes estan descompensades. Per tant s'ha de fomentar productes de proximitat i ecològics, restringir cartes i menus d'acord amb el model d'alimentació saludable, reduir pes de productes derivats d'animals i fregits.
Un exemple seria forçar a que hi hagi sempre 3 opcions de plats vegans per cada plat de carn o peix, que sempre hi hagi una opció de peix per cada plat de carn, etc.
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
Proposta parcialment incorporada al PEAC.
29 Consolidar la gastronomia com a vector d'impuls de la cultura culinària catalana
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...