Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can configure and accept the use of the cookies, and modify your consent options, at any time.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

This proposal has been accepted because:

Proposta parcialment incorporada al PEAC.

29 Consolidar la gastronomia com a vector d'impuls de la cultura culinària catalana

Fomentar alimentació saludable en restauració/hosteleria

Avatar: Edu Edu Accepted
El mon de la restauració/hosteleria dona poca info sobre origen i qualitat dels productes. Sovint les cartes estan descompensades. Per tant s'ha de fomentar productes de proximitat i ecològics, restringir cartes i menus d'acord amb el model d'alimentació saludable, reduir pes de productes derivats d'animals i fregits. Un exemple seria forçar a que hi hagi sempre 3 opcions de plats vegans per cada plat de carn o peix, que sempre hi hagi una opció de peix per cada plat de carn, etc.
Comment

Confirm

Please log in

The password is too short.

Share