Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Proposta parcialment incorporada al PEAC.

29 Consolidar la gastronomia com a vector d'impuls de la cultura culinària catalana

Fomentar alimentació saludable en restauració/hosteleria

Avatar: Edu Edu Acceptada
El mon de la restauració/hosteleria dona poca info sobre origen i qualitat dels productes. Sovint les cartes estan descompensades. Per tant s'ha de fomentar productes de proximitat i ecològics, restringir cartes i menus d'acord amb el model d'alimentació saludable, reduir pes de productes derivats d'animals i fregits. Un exemple seria forçar a que hi hagi sempre 3 opcions de plats vegans per cada plat de carn o peix, que sempre hi hagi una opció de peix per cada plat de carn, etc.
Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir