Decide el futuro de la Alimentación en Cataluña
#ConsellCatalàAlimentació Definición de la Estrategia Alimentaria de Cataluña
Fomentar alimentació saludable en restauració/hosteleria
Aceptadas
El mon de la restauració/hosteleria dona poca info sobre origen i qualitat dels productes. Sovint les cartes estan descompensades. Per tant s'ha de fomentar productes de proximitat i ecològics, restringir cartes i menus d'acord amb el model d'alimentació saludable, reduir pes de productes derivats d'animals i fregits.
Un exemple seria forçar a que hi hagi sempre 3 opcions de plats vegans per cada plat de carn o peix, que sempre hi hagi una opció de peix per cada plat de carn, etc.
Esta propuesta ha sido aceptada porque:
Proposta parcialment incorporada al PEAC.
29 Consolidar la gastronomia com a vector d'impuls de la cultura culinària catalana
Reportar contenido inapropiado
Este contenido no es apropiado?
0 comentarios
Deja tu comentario
Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.
Cargando los comentarios ...