Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
ST03_Posar en valor les tasques poc visibilitzades
Posar en valor les tasques poc visibilitzades de les persones productores
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
27 Dotar de prestigi als oficis relacionats amb la producció d'aliments
Trobades relacionades:
Sessió territorial 3: Pirineus
Comarques de la Val d'Aran, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Alt Urgell i la Cerdanya
L'objectiu de la sessió és debatre sobre les necessitats específiqes dels territors costaners i prioritzar les propostes del Pla Estratègic de l'Alimentació que tenen més impacte en aquest territori a partir dels 4 eixos de treball:
- Un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Un sistema propi i arrelat al territori
- Un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Un sistema saludable i de confiança
Es tracta d'una sessió de debat en línia en la qual definirem estratègies i actuacions concretes per assolir els objectius del Pla Estratègic de l'Alimentació a partir de les oporunitats i necessitats de les comarques de la Val d'Aran, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Alt Urgell i la Cerdanya
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
Compartir: