Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
ST05_Identificació de reptes concrets conjunts entre PIMES-productors i Centres de RDTI
Acceptades
Identificació de reptes concrets conjunts entre PIMES-productors i Centres de RDTI (recerca desenvolupament i innovació)
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
14 Impulsar la millora de la competitivitat de les petites produccions i PIMES
Trobades relacionades:
Sessió territorial 5: comarques centrals i gironines
20 Octubre 2020
20:00 - 22:00
Comarques de l'Anoia, el Bages, Osona, el Solsonès, el Berguedà, el Gironès, el Moianès, el Ripollès, la Garrotxa, l'Alt Empordà, el Baix Empordà, el Pla de l'EstanyL'objectiu de la sessió és debatre sobre les necessitats específiqes dels territors costaners i prioritzar les propostes del Pla Estratègic de l'Alimentació que tenen més impacte en aquest territori a partir dels 4 eixos de treball:
• Un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
• Un sistema propi i arrelat al territori
• Un sistema just, equitatiu i cohesionat
• Un sistema saludable i de confiança
Es tracta d'una sessió de debat en línia en la qual definirem estratègies i actuacions concretes per assolir els objectius del Pla Estratègic de l'Alimentació a partir de les oporunitats i necessitats de les comarques de l'Anoia, el Bages, Osona, el Solsonès, el Berguedà, el Gironès, el Moianès, el Ripollès, la Garrotxa, l'Alt Empordà, el Baix Empordà, el Pla de l'Estany
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...