Decide el futuro de la Alimentación en Cataluña
#ConsellCatalàAlimentació Definición de la Estrategia Alimentaria de Cataluña
ST05_Foment del producte de temporada
Aceptadas
Foment del producte de temporada de manera transveersal per exemple els prescriptors alimentaris: metges, dietistes,
Esta propuesta ha sido aceptada porque:
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
28 Definir estratègies de promoció del producte autòcton català
Encuentros relacionados:
Sessió territorial 5: comarques centrals i gironines
20 octubre 2020
20:00 - 22:00
Comarques de l'Anoia, el Bages, Osona, el Solsonès, el Berguedà, el Gironès, el Moianès, el Ripollès, la Garrotxa, l'Alt Empordà, el Baix Empordà, el Pla de l'EstanyL'objectiu de la sessió és debatre sobre les necessitats específiqes dels territors costaners i prioritzar les propostes del Pla Estratègic de l'Alimentació que tenen més impacte en aquest territori a partir dels 4 eixos de treball:
• Un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
• Un sistema propi i arrelat al territori
• Un sistema just, equitatiu i cohesionat
• Un sistema saludable i de confiança
Es tracta d'una sessió de debat en línia en la qual definirem estratègies i actuacions concretes per assolir els objectius del Pla Estratègic de l'Alimentació a partir de les oporunitats i necessitats de les comarques de l'Anoia, el Bages, Osona, el Solsonès, el Berguedà, el Gironès, el Moianès, el Ripollès, la Garrotxa, l'Alt Empordà, el Baix Empordà, el Pla de l'Estany
Reportar contenido inapropiado
Este contenido no es apropiado?
0 comentarios
Deja tu comentario
Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.
Cargando los comentarios ...